Dating Svindel NY! - Jysk Detektivbureau - Detektiv - Privatdetektiv - Detektivbureau

Gå til indhold

Dating Svindel NY!

Datingsvindel - datingscam - netsvindel - der er mange navne for den svindel/det bedrageri der går ud på at franarre penge fra ganske almindelige mennesker der via diverse dating sites forsøger at finde den eneste ene i deres liv!
Denne form for svindel/bedrageri foregår i et stadig stigende omfang og ofrene er både kvinder og mænd!
Det er naturligvis ikke bare et fænomen der går ud over danskere - der er ofre over hele verden.

De personer der står bag denne form for svindel/bedrageri bliver mere og mere professionelle - Pas bliver forfalsket så det for mange almindelige mennesker ikke er til at gennemskue hvorvidt der er tale om et ægte Pas eller et falsk Pas.
Pas bliver ofte i fotokopi brugt til at "identificere" at personen der svindler skam er ægte nok!
Der bliver konstrueret professionelle hjemmesider der bliver up-loadet til interenettet - med telefonnumre der ikke umiddelbart kan spores - eller som viser sig at ende i f.eks. Australien.

Der findes utallige advarsler på internettet - og jævnligt i mange medier - og på Politiets twitter profiler! Vi skal ikke dømme nogen på forhånd - ingen går selvfølgelig ind i denne form for svindel velvidende at de bliver misbrugt og "frarøvet" anseelige beløb
førend det er for sent og virkeligheden går op for den der er blevet svindlet!

Er du bare det mindste i tvivl om en profils ægthed - så kontakt os - vi kan ofte meget hurtigt konstatere hvorvidt der er tale om en falsk profil!

Er skaden sket - så overvej at kontakte os med henblik på at efterforske sagen med en eventuel mulighed for udarbejdelse af Politianmeldelse! Vi vurderer sagen og giver dig vor vurdering om hvorvidt det er en sag der vil kunne løses. Det kan være en længerevarende proces.
Der er aldrig garanti for at vi finder frem til den person der står bag men vi har efterhånden fået en særdeles god erfaring med denne type sager.

Politiet kan desværre som oftest ikke hjælpe! uagtet der er tale om bedrageri/svindel er det nødvendigt for Politiet at der kan sættes en person med navn m.m. på! Politiets udtaleleser i disse sager er som oftest - at du har været for dum og at man ikke har resourcer til efterforskning af disse sager. Samtidig har denne slags sager som udgangspunkt næsten altid deres udspring i udlandet (Afrika/Fjernøsten) - og der er det næsten på forhånd håbløst at tro Dansk Politi kan hjælpe.

Se her på siden Statsadvokat fra Rigsadvokaten - Jens Røn - give sine kommentarer til denne slags sager - og der er der ej heller megen hjælp at hente!










Mange forestiller sig at f.eks. de forskellige dating sites - f.eks. Dating.dk - Western Union - Interflora og Pengeinstitutter
og andre der har været brugt af svindleren vil være dig behjælpelig med at finde personen bag svindlen - men det er ingenlunde rigtigt!
De nævnte parter vil kun give oplysninger til Politiet - og har Politiet afvist din sag - ja - så kommer du ikke længere!

Kontakt os for en uforpligtende vurdering af din sag
Ring (+45) 40 76 82 46 eller send os en e-mail



Tilbage til indhold